Bystrcké jarní slavnosti jídla a zdraví

Sobota 28. dubna 2012

 WorkShop- Luštěniny pro každého - jak na to?! (10:00 - 18:00) - Vstup pro pozvané

Získat to nejlepší z praxe

Vzájemně se inspirovat již nalezeným řešením a hledat nová účinná řešení pro zavedení luštěnin do každodenního jídelníčku naší populace.

Spotřeba luštěnin za rok na jednoho obyvatele v roce 1930 = 20 kg a v roce 2010 = 2 kg

 WorkRaut (19:00 - 22:00) - Vstup pro pozvané

Sobotní večer je neformálním pokračováním WorkShopu. Večeře bude formou rautu vybraných jídel z luštěnin a dalších kvalitních potravin z produktů představených na Luštěninovém trhu.

WorkRaut je prostorem pro seznamování se a navazování nových přátelských i obchodních vztahů.

 

Neděle 29. dubna 2012

Konference – Luštěniny v praxi (10:00 - 15:00) - Vsup bezplatný na základě registrace

Poukáže na vysokou nutriční hodnotu luštěnin a nabídne cestu k širokému sortimentu atraktivních pokrmů z nich připravených.

malá Akademie zdraví (1. 11:00 - 12:00; 2. 13:00 - 14:00) - Vstup volný, bezplatný

Ukáže, že běžné činnosti každodenního života se mohou stát základem zdravého životního stylu. Klíčem k takovéto změně je pochopení svých přirozených tělesných duševních a duchovních potřeb.

Bylinkový trh (08:00 - 15:00) - Vstup volný, bezplatný

Představí bylinky a koření prakticky, včetně rad a doporučení jejich použit

Luštěninový trh (08:00 - 15:00) - Vstup volný, bezplatný

Představit široký sortiment luštěnin a potravinářských výrobků z nich vyrobených. Ochutnávkami pokrmů z těchto výrobků dokázat, že co je zdravé může být i dobré.

Farmářský trh (08:00 - 15:00) - Vstup volný, bezplatný

I manželka vašeho kamaráda si na Slavnostech něco zajímavého pro sebe najde.

Program Slavností


Přihlášení